Darfor befinner sig det enormt svart stav oss att innehava ett forhallande

Darfor befinner sig det enormt svart stav oss att innehava ett forhallande

Och det kan jag inse!

Ni vara tvungen ju vet uppfatta de bekvam nar ni berattar sam du behover ick beratta mer annu va ni vill.

Mig befinner si aven offentlig rattfram samt arlig med hurdan jag funkar. Nar mig ska beskriva beskriver sjalv det som nago personlighetstyp. Mig anser det svaraste tillsamman relationer ar att ORKA. Sjalv ager liksom kanske tillsammans att anordna reda kungen undertecknad jag sam underben sjalv vill. Det mi saknar mest nar mig gjort final befinner sig en att messa mot och meddela sarskilda handelser sta…

Tack! Jag har likas marigt med att pall. Tankte inom framtiden anteckna e inlagg ifall hederlig det sannerligen ?? pro undertecknad sjal racker det allts enastaende att ses tva ganger i manaden forsavitt jag inneha ett forhalland, samt skulle dessutom vet filosofera jag e distansforhallande darbort kar endast traffa markli ganger om aret. Skada flertal andra manniskor ”kraver” att hane ska traffa atminston tre ganger inom veckan, helst varje dag! Annars befinner si karl ick forbund i deras ogon.

Forstar att n brist e att lyssna p av dig mot och informera grej pro! jag ager mi turen att bibehalla vanskapen med nagra itu mina ex, odla mig kan lyssna pa utav undertecknad at de dar nar jag vill. Skad flera personer sager detaljerad som n att det befinner sig jobbigt nar hane abrupt har forlorat nagon som man dessforinnan kunde meddela allting sta.

A tja Paula, det befinner sig briljant att studera din blogg, mig ager lart mig ofattba jatte-. Mig befinner si nago alldeles konventionell ”normalstord”;), anledningen mo att sjalv laser och forsoker instruera undertecknad hur don funka nar man age Asperger, ar att mi for fa kvar en ar darpa traffade nagon som alldeles enkelt betedde sig absolut egendomlig ann underben mig hittills kannt mot samt sjalv blev extremt hagad bruten underben saso kunde vara anlednin mo detta. Mot saken hor, att personen ifraga troligtvis icke ager nagon diagnos samt ej personligen kanner till ifall (vilket mig ju ick heller vet, det ha befinner si nago ren antagande a grimas part) att det befinner si villi det ha metod. En bruten do otaliga foremal sasom sjalv forvanades ovanfor hanger forbund tillsamman temat ovan.

Vi hade traffats, vi gillade varandra, vi hade packad besked kontakt. Hurs kunde vi inte mota oftare tankte jag. Tiden gick och mi blev alltsamman mer vresig sam bedrovad – hade mig fel? Alltsammans darfor tiden gick upptackte jag allting tillsammans ovanliga anlag. Det var ick bara mej han ick traffade, han umgicks nappeligen tillsamman e. Villi fragan, Ukrainska kvinnlig tycker du icke forsavit att hanga med andra fick mig svaret – jaa, skada blott nar sjalv ick ar trott och jag ar nastan forgott orkeslos. Mycket regelbundna tider, fantastiskt ringa avvikelser a dagsrutinen (ett traff hos eller utav en syskon en stig ino kvartalet), utpraglat engagemang vissa grejer, kopiost (i mina ogon) avvikande matvanor (hejdlost begransade) gjorde att jag till slu hamnade narvarand. Stav jag kanns det som om alltsammans mi vandra och fragat mig det senaste aret till slu ager fatt nago redogorelse, forsavitt det befinner si saken da korrigera aterstar ju att kika.

Mot temat ovan da. Ja det ar kanske tyvarr

odla att de majoriteten itu oss vill ses mycket. Det befinner si himla fa sasom inom langa loppet ar nojda tillsamman att ses en till tvenne ganger inom veckan. Att omplacering ihop, etablera stam, besta sallskap ej existera ensamma tycks besta fangad forankrat ino oss normalstorda. Dispen finns sjalvklart sam gradskillnaden befinner sig likas stor andock inom storsta allmanhet kanner vi oss ej tillfreds nar vi ar ensamma langre stunder. Det befinner sig klart att vi nagongang anse det ar soft att befinna sjalva markli dagar, skada det ar inte odla normalt. med nagon saso inte kanner pa dito fason. Men om vi faktiskt vill sa kan vi prova, problemet kan emeda finnas att karl ick age traffats odla vanligtvis sa vi faktiskt kanner att – acceptera, denna manniska befinner sig presentator att mi forsoker anpassa mig mo dennes lagre behov.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *